Euro Ei garandeert

Kwaliteit geleverd door Euro Ei

euro eiOvyta-eieren worden verdeeld onder de vleugels van Euro Ei, de vertegenwoordiger van kwalitatief hoogwaardige Belgische consumptie-eieren. Euro Ei ontwikkelt innovatieve producten op het gebied van smaak en gezondheid en besteedt daarbij extra aandacht aan voedselveiligheid en de bescherming van de consument. Zo kunnen we via een geïnformatiseerd systeem op elk moment checken waar de eitjes vandaan komen en waar ze naartoe gaan.

De beste kippen, de beste verzorging

Natuurlijk is ook de gezondheid van de kippen heel belangrijk. Een actief kwaliteitsbeheer staat borg voor de keuze van de juiste rasdieren, de juiste plantaardige voeding, een nauwgezette veterinaire opvolging en grondige kwaliteitscontroles.

De strengste internationale kwaliteitsnormen

Euro Ei is erkend door KAT, een streng controlesysteem voor afkomst, kwaliteit en veiligheid van scharrel-, vrije uitloop- en biologische eieren. Een bewijs dat elke schakel in de productieketen sterk gecontroleerd wordt.

Euro Ei is gecertificeerd voor het hoogste IFS (International Food Standard) niveau. Een kwaliteitsstandaard voor de voedingsindustrie, ontwikkeld door British Retail Consortium.

Bovendien is Euro Ei het enige pakkingstation in België dat door het FAVV autocontrole gecertificeerd is. Export buiten Europa wordt zo voor ons een haalbaar doel.

Euro Ei werkt uitsluitend samen met voederleveranciers met GMP-certificaat, de garantie voor een voeding met de best mogelijke grondstoffen en dus een kwalitatief hoogstaand consumptie-ei.

Analyses

Analyse omega 3 vetzuren en vitamine E 28/03/2022


Analyse omega 3 vetzuren en vitamine E 02/02/2022


Analyse omega 3 vetzuren en vitamine E 24/12/2021


Analyse omega 3 vetzuren en vitamine E 20/10/2021


Analyse omega 3 vetzuren en vitamine E 16/07/2021


Analyse Selenium 28/09/2018


Certificaten

IFS 2022


BIO 2021


KAT 2021


ITQI Superiour taste Award 2018 - Ovyta scharrelei - Oeuf au sol