Is je ei nog vers?

maandag, 24 juni 2019

Een ei is een enorm veelzijdig product. Je kan het gebruiken voor de meest fantastische gerechten en het leent zich bijvoorbeeld ideaal voor het houden van een restjesdag. Of heb jij het ook al eens meegemaakt? Je komt terug vanop reis, je opent thuis de koelkast en je merkt dat er nauwelijks iets in zit. Buiten dan dat ene ei. Vraag jij je dan ook af of dit ei nog vers is?

Omega 3, wat is dat nu juist?

dinsdag, 04 juni 2019

Ovyta eieren zijn rijk aan Omega3. Allemaal goed en wel hoor ik jou al denken, maar wat wil dit allemaal zeggen? Wij leggen dit graag even uit voor jou.

Ovyta is partner van de Roze Doos

dinsdag, 02 april 2019

Sinds begin deze maand verdeelt Family Service opnieuw de Roze Doos “Mijn eerste schoolherinneringen”.  Ouders en kleuters die zich inschrijven kunnen een mooie geschenkdoos gaan halen bij kledingketen C&A.

Knutselen tijdens de Paasvakantie

vrijdag, 15 maart 2019

De Paasvakantie komt er bijna aan! Onze kinderen staan alvast te popelen om leuke dingen te doen. In het begin gaat dit heel vlot maar al vlug slaat de verveling toe en moeten de ouders voor vertier zorgen. Herken je dit probleem?

Wie gaat er mee naar Ovyta Ei-land?

donderdag, 11 oktober 2018

Iedere tweede vrijdag van oktober is het Wereld Ei Dag. Op deze dag plaatsen wij over heel de wereld het ei voor één dag in de kijker. Dit doen we om de kracht van het ei als voedingsmiddel extra onder de aandacht te brengen. 

Wij bij Ovyta vinden eieren niet alleen lekker. Je kan er gewoon ook heel veel leuke dingen mee doen. Pure fun dus! Daarom organiseren wij op Wereld Ei Dag een wedstrijd waarbij we tickets weggeven voor de Efteling.

Wat moet je doen?

Ovyta zomert mee

donderdag, 26 juli 2018

In de zomermaanden juli en augustus zorgt Ovyta mee voor fun aan onze Belgische kust. Tijdens de Ravotdagen zijn wij aanwezig met onze gepimpte Ovyta-vrachtwagen. Gedurende een hele dag kunnen kinderen zich amuseren op één van de vele springkastelen en kunnen ze leuke spelletjes spelen aan de Ovyta-vrachtwagen.

Snuif alvast de sfeer op via één van deze vele foto’s en ontdek waar en wanneer je ons kan vinden op één van de 10 Ravotdagen.

Lodewijckx Groep wint Prijs Innovatie 2018

dinsdag, 19 juni 2018

Vrijdagavond organiseerde VOKA Kempen naar jaarlijkse gewoonte de uitreiking van de Prijs Ondernemen. Lodewijckx Groep, de bedrijvengroep waartoe de Ovyta eitjes behoren, werd enkele weken geleden geselecteerd als één van de mogelijke laureaten voor deze award.

De hoofdprijs was voor 2 andere laureaten maar toch gingen we niet naar huis met lege handen. Een jury van experts verkoos ons als meest innoverende onderneming en schonk ons de Prijs Innovatie 2018. Lodewijckx Groep werd bewierookt voor zijn gevoel voor innovatie binnen de bedrijvengroep. De bewuste samenwerking met externe partners zoals de KU Leuven charmeerde de leden van de jury.

Wij zijn zeer trots met onze Prijs Innovatie en willen dan ook graag iedereen bedanken die in ons geloofde.

Ovyta ontvangt Superior Taste Award

dinsdag, 22 mei 2018

Onze Ovyta eitjes staan bekend voor hun mooi oranje dooier en voor hun uitstekende smaak. Omdat wij ook wel eens benieuwd waren hoe een jury van echte sterrenchefs hierover dacht, namen wij begin deze maand deel aan de Superior Taste Award. Donderdag ontvingen we de resultaten van deze smaaktest.

Met trots mogen wij melden dat onze Ovyta eieren bekroond werden met 2 Gouden Sterren 2018 Superieure Smaak Award.

Tavola 2018

maandag, 26 februari 2018

Van zondag 11 tot dinsdag 13 maart zullen wij naar goede gewoonte weer aanwezig zijn op de Tavola. De beurs in Kortrijk Expo is dit jaar al aan zijn 19de editie toe. In 1982 vond de beurs voor de eerste keer plaats en ondertussen is deze uitgegroeid tot een Europese vakbeurs voor fijne en verse voeding.

Kom zeker een keer langs in hall 6 op standnummer 681. Wij maken graag tijd voor jou om een babbeltje te slaan. Tot dan!

Ovyta behaalt zilver op Global Egg Marketing Award

maandag, 18 september 2017

Van zondag 10 september tot donderdag 15 september organiseerde het IEC (International Egg Commission) zijn Global Leadership Conference. Nadat in 2015 en 2016 gekozen werd voor Berlijn en Kuala Lumpur als gastheren, koos IEC ervoor om dit jaar zijn Global Leadership Conference in Brugge te organiseren. Zo’n 400 leiders uit de wereldwijde ei-industrie verzamelden ook dit jaar in de West-Vlaamse hoofdstad.