Onze troeven

Misschien heeft u vroeger nog gehoord dat eieren eten ongezond is. Niets is minder waar. En al zeker niet als het eten van eieren gecombineerd wordt met een evenwichtige voeding en de nodige dosis sport.

Ovyta eieren zijn rijk aan Omega-3, Vitamine E en Selenium.

Om de onverzadigde vetten in de eidooier te beschermen tegen oxidatie worden Vitamine E en Selenium toegevoegd aan de voeding van de kippen.

Elk Ovyta ei bevat een aantal essentiële bouwstenen voor onze gezondheid. Zo bevat de eidooier drie essentiële Omega 3 vetzuren (ALA, DHA en EPA) die interessante gezondheidskenmerken hebben:

  • Het Alfa-linoleenzuur (ALA) ondersteunt het behoud van normale bloedcholesterolwaarden in het bloed.
  • Het Docosohexaeenzuur (DHA) draagt bij tot het behoud van een normale hersenfunctie.
  • Het Docosohexaeenzuur (DHA) draagt eveneens bij tot de instandhouding van een normaal zicht.
  • Eicosapentaeenzuur/ Docosohexaeenzuur (EPA/DHA) spelen een rol in goede werking van het hart.

Het Ovyta-ei geeft u ook een “Feel Good” en dat proeft u niet alleen maar dat ziet u ook. De dooier is intens oranje en de smaak is lekker vol en authentiek. Ovyta-eieren zijn dus niet enkel perfect geschikt om lekker op te eten maar ook om er mee aan de slag te gaan in de keuken. Bak eens een lekkere cake met Ovyta’s en ontdek de intense gele kleur van uw gebak.

U vraagt zich af waaraan Ovyta eieren zijn sterke troeven te danken heeft? Dat is simpel, onze Ovyta kippen leven in een aangename omgeving en worden gevoed met een unieke mix van granen, algen en lijnzaadolie.

Ovyta eieren zijn rijk aan onverzadigde vetzuren

Alle info omtrent omega 3.

Lees meer

De reis van het Ovyta-ei

Het Ovyta ei legt een hele weg af vooraleer het op je bord terechtkomt.

Lees meer