Keizer van spek en ei
Ingrediënten
- 4 Ovyta eieren
- 4 keizerbroodjes
- 4-6 plakjes spek
- Geraspte kaas
- Zout en peper
- Italiaanse kruiden
- Tomaten Extra!
- Champignons Extra!
Bereidingswijze
- Snij de bovenkant van je keizerbroodje en verwijder de binnenkant. Maak dit gat groot genoeg en zorg ervoor dat de bodem intact blijft.
- Neem enkele plakjes spek en beleg hiermee de binnenkant van je broodje. Strooi hierover wat geraspte kaas. Druk dit alles goed aan zodat het eitje zo dadelijk wat meer plaats krijgt.
- Breek je ei boven het broodje zodat de dooier mooi in het broodje terechtkomt.
- Strooi hierover nog wat geraspte kaas.
- De broodjes zijn nu klaar om in de oven te plaatsen.
- Bak de broodjes zo’n 10 à 15 minuten op 200 graden tot ze mooi goudbruin zijn.
- Dek dan de broodjes af met folie en bak ze opnieuw zo’n 15 minuten. Het ei gaart nu verder maar de broodjes zullen niet verder meer verkleuren.
Filter op
Reset filter