Geroosterd Popeye brood
Ingrediënten
- 3 Ovyta eieren
- 4 dunne sneetjes volkorenbrood (à 35 g)
- 1 plakje gerookte ham (15 g)
- 80 g jonge bladspinazie
- 2 eetlepels halfvolle melk
- 1 volle el geitenkaas
- Olijfolie
- Hete chilisaus
Bereidingswijze
- Rooster je sneetjes brood langs beide kanten.
- Breek ondertussen één ei in de blender en voeg er ham, spinazie, zwarte peper en melk aan toe. Roer dit tot een glad mengsel.
- Wanneer je sneetjes volkorenbrood voldoende geroosterd is verdeel je het mengsel over de sneetjes en smeer je het tot de randjes uit.
- Verdeel nu ook de geitenkaas over de verschillende sneetjes en rooster deze nog een paar minuten. Doe dit tot de randjes bruin beginnen te worden.
- Ondertussen bak je twee spiegeleitjes met de overgebleven eieren.
- Leg nu je Popeye-broodjes op een bord en serveer deze met een spiegeleitjes op.
- Om de broodjes nog wat extra pit te geven kan je er nog een scheutje olijfolie en een paar drupjes chilisaus overheen gieten.
Filter op
Reset filter