Geroosterd Popeye brood

Ingrediënten

  • 3 Ovyta eieren
  • 4 dunne sneetjes volkorenbrood (à 35 g)
  • 1 plakje gerookte ham (15 g)
  • 80 g jonge bladspinazie
  • 2 eetlepels halfvolle melk
  • 1 volle el geitenkaas
  • Olijfolie
  • Hete chilisaus

Bereidingswijze

  1. Rooster je sneetjes brood langs beide kanten.
  2. Breek ondertussen één ei in de blender en voeg er ham, spinazie, zwarte peper en melk aan toe. Roer dit tot een glad mengsel.
  3. Wanneer je sneetjes volkorenbrood voldoende geroosterd is verdeel je het mengsel over de sneetjes en smeer je het tot de randjes uit.
  4. Verdeel nu ook de geitenkaas over de verschillende sneetjes en rooster deze nog een paar minuten. Doe dit tot de randjes bruin beginnen te worden.
  5. Ondertussen bak je twee spiegeleitjes met de overgebleven eieren.
  6. Leg nu je Popeye-broodjes op een bord en serveer deze met een spiegeleitjes op.
  7. Om de broodjes nog wat extra pit te geven kan je er nog een scheutje olijfolie en een paar drupjes chilisaus overheen gieten.

Filter op

Reset filter

Contacteer onze diëtiste

Contact