Eiercanneloni

Ingrediënten

  • 500g bladspinazie
  • 50g parmezaan geschilferd
  • 50g gegrilde paprika
  • 50g zongedroogde tomaten
  • 16 Ovyta eieren
  • 10 cl melk of room
  • tomatensaus
  • peper en zout

Bereidingswijze

Stoof de spinazie en laat uitlekken. Snijd de paprika en tomaat in reepjes. Meng de Ovyta eieren met melk, en giet 150g ervan in een koekenpan en bak hiervan een omelet langs 1 zijde. Neem uit de pan en beleg met spinazie, tomaat, paprika en parmezaan. Kruid met peper en zout. Rol de omelet op en bak deze 3 minuten bij 180°C in de oven. Herhaal dit tot alle ingrediënten verwerkt zijn. Leg de canneloni’s in een ovenschaal en overgiet met tomatensaus. Warm op, bestrooi met gemalen kaas en gratineer indien gewenst.


Filter op

Reset filter

Contacteer onze diëtiste

Contact